Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

68. Mapei Krónika

68. Mapei Krónika

MEGJELENT AZ ÚJ MAPEI KRÓNIKA!

Kezdje 2021-et felkészülten a sikerre

 

 

A sikerre vágyó vállalkozó szakemberek a laza téli estéket sem töltik csupán pihenéssel. A szenvedély, hogy minél jobbat, többet hozzanak létre a következő évben, nem hagyja nyugodni az elhivatott embert még a pihenő időszakban sem. Tudáshoz jutni mindig lehet, és persze elengedhetetlen. Hogyan tegyük ezt a téli ünnepek kevésbé pörgős időszakában? A válasz egyszerű: Mapei Krónika.

 

Decemberben végre itt az alkalom, hogy az építőipari szakemberek az állandó rohanás és készenlét helyett önmagukra figyeljenek, feltöltődjenek, s mindazt, amire a hajtós időszakban kiéheztek szellemileg és lelkileg, megvalósítsák.

 

Ön a vízszigetelésekben érdekelt? Rendkívül hasznos téli estéket tölthet el a Mapei Krónika ünnepi számának oldalain e témában. Szórakozva, pihenve, otthona melegében növelheti tájékozottságát a legújabb és legkorszerűbb megoldások területén. Meglepetést is tartogatnak a vízszigetelésről szóló oldalak az Ön számára, hiszen az amúgy is teljes rétegrendeket kínáló Mapei termékskála most egy olyan megoldást is tartalmaz, amelyben a lemezes vízszigetelés egy rendszerben áll fel a PIR hőszigeteléssel. S az sem utolsó dolog, higgye el, hogy az eddig legkacifántosabb, sokszor csak félig-meddig megoldható problémára olyan új termékrendszert mutatunk be, amivel sok fejfájást elkerülhet majd a mindennapi építési feladatok megoldása során.

 

Amennyiben a legkiválóbb aljzatok kialakítása érdekli, részletekbe menő technológiai cikkünket ajánljunk olvasásra, akár a papír alapú magazinunkban, akár online felületeken. Tudja-e Ön, hogy mikor érdemes a TOPCEM terméket, és mikor a TOPCEM PRONTO-t választani? Játszi könnyedséggel választja majd minden munkára a megfelelőt cikkünk elolvasása után.

 

Meglepetés minden MAPETHERM rendszerrel dolgozó szakember vállalkozó számára alkalmazás-technikai cikkünk. Írásunk útmutatásait követve Ön bátran és biztonsággal vállalhat garanciát homlokzati hőszigetelés kivitelezéseire. Ne feledje, ezt a cikket érdemes továbbküldenie, megmutatnia munkatársainak is, akikre számítani szeretne valamennyi kivitelezési helyzetben.

 

 

Mindazok a szakemberek, akik a burkolás valamely területén dolgoznak, komplex burkolati rétegrendekből csemegézhetnek. Olyan termékmegoldásokról írunk Önöknek, amelyek a legszebb referenciamunkákon bizonyították, hogy a burkolásban az Ön legjobb barátai lehetnek, akikre biztonsággal számíthat.

 

S hogy a termékek mögött, ott az egész Mapei, a rengeteg tudás, amit a cég felhalmozott, és folyamatosan oszt meg partnereivel, arra a sok szakmai információ mellett Markovich Béla ügyvezetőnk Köszöntője a legjobb példa. Mi lehet az Ön sikerének kulcsa 2021-ben? Olvassa el a Mapei Krónika ünnepi számában, amit megtalálhat a postaládájában, valamint online felületen a következő linken:

 

 

HYPERLINK "https://www.mapei.com/docs/librariesprovider20/realta-mapei-magazine/68-mapei-kronika-web.pdf" https://www.mapei.com/docs/librariesprovider20/realta-mapei-magazine/68-mapei-kronika-web.pdf

 

Keresés