Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mikulás ajándék nadrága (ELFOGYOTT MÉRET, NEM RENDELHETŐ)

Ár:
10.900 Ft (8.583 Ft + ÁFA)
Egységár: 10.900,00 Ft/db
Cikkszám: MK_21_S
Elérhetőség: Nem rendelhető

A MAPEI MIKULÁSA MUNKÁSNADRÁGOT HOZ AJÁNDÉKBA!

Mapei-es szakembernek érzed magad?

Büszke vagy arra, hogy a Mapei termékeit használod a munkáidon?

Akkor most a Mapei Mikulása megajándékoz Téged egy 10.900 Ft értékű, profi Mapei munkásnadrággal

Ehhez nem kell mást tenned, mint:

1)     Menj fel a www.szakemberkozosseg.hu weboldalra, és írj egy legalább egymondatos választ nekünk az ott lévő kérdésre: Miért szeretsz Mapei termékekkel dolgozni?

2)     Jelezd igényedet a munkásnadrágra az oldalon lévő űrlapon! Ha mindkét lépéssel megvagy, az email címedre küldünk egy egyedi kuponkódot!

3)     Menj fel a www.mapeirepi.hu weboldalra, és itt add meg a nadrág méreted, valamint a postázási címed! Ezután már postázzuk is Neked az ajándékot!

Fontos, hogy jó méretet adj meg, mert méretcserére nincs lehetőség! Ebben segítségedre van a mérettáblázat, amit a csatolt dokumentumokban lejjebb görgetve az oldalon tudsz megtekinteni.

Bővebb információért nézd meg a Játékszabályzatot, melyet lejjebb a leírásban találsz vagy a csatolt dokumentumok pontban letölthető.

A kuponokat 2022. február 15-ig lehet beváltani a www.mapeirepi.hu weboldalon.

A promócióban egy szakember egy munkásruhát igényelhet. Részletek a Játékszabályban! www.mapei.hu

Az akció további részleteit és a Hivatalos Játékszabályzatot a www.mapei.hu weboldalon találja. A Játék résztvevői elfogadják, és magukra nézve kötelező érvényűnek tekintik a Hivatalos Játékszabályt, mely a www.mapei.hu weboldalon található. Jogi út kizárva. A képek illusztrációk. A termékek változtatásának jogát fenntartjuk! Az ajándékok a készlet erejéig tartanak.

Méretquestion_mark
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás és Paraméterek

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT MIKULÁS KAMPÁNY 2021

 

1. A „Mikulás kampány 2021” elnevezésű Játék leírása a Mapei Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Sport utca 2. (továbbiakban: ”Szervező”) által szervezett akcióban (továbbiakban: ”Játék”) kizárólag azon 18. életévét betöltött, állandó, bejelentett magyarországi lakóhellyel rendelkező, cselekvőképes magyar állampolgár természetes személy vagy a Szervezővel viszonteladói kapcsolatban álló és/vagy nem szerződéses viszonteladói kapcsolatban álló belföldi illetékességű, bejegyzésű vállalkozás (továbbiakban: ”Résztvevő”) vehet részt, aki, Szakember Közösségi tag, és a Játék időtartama alatt egy alkalommal jelzi igényét az erre létrehozott online felületen, pár referencia mondat kíséretében, valamint az emailben kapott egyedi kód segítségével a www.mapeirepi.hu oldalon megadja a kívánt méretet és postázási címet.

2. Az igényt leadni a szakemberkozosseg.hu oldalon, a belépést követően van lehetőség. Az igénylő elérésének feltétele, hogy a résztvevő Szakember Közösségi tag legyen. Aki még nem tag, az regisztrációt követően az lehet, és már eléri az űrlapot.

3. Résztvevőnek legalább egy 1 mondatos referenciát kell írnia: miért szeret Mapei termékekkel dolgozni kérdés megválaszolásával.

4. ó és a Játékban résztvevő adatait: név, postacím (ahová az ajándékot postázhatjuk), e-mail cím, telefonszám, munkásnadrág méret.

Ezzel egyúttal elfogadja a jelen leírásban (”Játékszabályzat”) foglalt valamennyi rendelkezést.

A Játékban nem vehetnek részt a Mapei Kft. munkatársai.

3. A Játék időtartama: 2021. december 03. – 2022. január 15. éjfélig tart. Résztvevő a referencia mondatokat legkésőbb 2022. január 15-én éjfélig küldheti el az 2. pontban leírtak szerint. A kuponokat 2022. február 15-ig lehet beváltani a mapeirepi.hu oldalon.

4. Szervező az ajándék munkásnadrágot futárszolgálaton keresztül küldi a Résztvevő számára, előre jelzett időpontban.

5. A Résztvevő kizárólag saját adataival jogosult részt venni a Játékban. A Játék során megadott e-mail- és lakcímek tekintetében az e-mail cím jogosulatlan használatából vagy azzal való visszaélésből, valamint a rosszul megadott lakcímből fakadó bármilyen vitával kapcsolatban, illetve a hibás beküldésből származó mindennemű felelősséget a Szervező kizárja.

6. Egy referencia fotó, és egy szakember adatai csak egy alkalommal vehet részt a Játékban!

7. A Játékban kizárólag a Mapei Kft. által magyarországi kereskedelmi forgalomba hozott, és vásárolt termékek vesznek részt.

8. Az ajándék munkaruha másra át nem ruházható, készpénzre nem váltható be.

9. A hibás referencia fotót vagy személyes adatot beküldő Résztvevőnek a hiba javítását követően, de még a promóció időtartama alatt, lehetősége van új fotót benyújtani, melyben az előzőekben ismertetett hibá(ka)t kijavította. A pályázat javításának elmulasztásából (például Résztvevő e-mail kiszolgálója spam üzenetként azonosítja Szervező értesítését, határidő be nem tartása) származó bárminemű kárért Szervezőt felelősség nem terheli.

Szervező a promócióval kapcsolatban kizárólag a 2020. december 23.-ig beérkezett reklamációt vizsgálja meg. A Szervező a hiányos vagy rossz adatok sikertelen bekérése esetén az újbóli bekérésre nem tesz kísérletet. Ilyen esetben Szervező a beküldött anyagokat érvénytelennek tekinti, és a hiba okáról, valamint annak vélhető kijavítási módjáról, a Résztvevő által megadott email címre egyszeri értesítést küld. A hibás fotót vagy adatot beküldő Résztvevőnek a hiba javítását követően, de még a Játék időtartama alatt, lehetősége van új fotót vagy adatokat benyújtani, melyben az előzőekben ismertetett hibá(ka)t kijavította. Résztvevő téves adatszolgáltatásából eredően Szervezőt felelősség nem terheli. Szervező jogosult továbbá az ajándék megküldéséből– így a Játékból - kizárni azt a Résztvevőt, aki tisztességtelen módszerekkel próbál meg az ajándékhoz jutni,

valamint a Játék céljával ellentétes módon, a jelen leírásban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál meg részt venni a Játékban. A jelen pontban meghatározott, tisztességtelen magatartást tanúsító Résztvevők kötelesek megtéríteni minden olyan kárt, amelyet a Játékkal összefüggésben a Szervezőnek és/vagy a lebonyolításában résztvevő személyeknek okoztak.

10. Adatvédelem: személyhez fűződő jogok Az (a.) és (b.) pontban írt adatszolgáltatás és a Promócióban való részvétel önkéntes. A Résztvevők referencia fotójuk és adataik elküldésével tudomásul veszik, és hozzájárulnak ahhoz, hogy adatait a Szervező a jelen Játék lebonyolítása céljából felhasználja. Az adatkezelők által használt adatok vonatkozásában az adattulajdonost megilleti az Adatvédelmi törvény 14-19. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság, esetleges jogérvényesítési igényét pedig bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kezdeményezheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálatát is. A Résztvevő az adatkezeléssel kapcsolatos esetleges kérdéseit postai úton vagy e-mail címre juttathatja el Mapei Kft. 2040 Budaörs, Sport utca 2. postai címre vagy a marketing@mapei.hu e-mail címre. A Résztvevő tudomásul veszi, hogy a Játékból való kizáráshoz vezet, ha az ajándék megküldése előtt kéri adatai törlését. Ebből az adatbázisból a Játékból történő kizárás nélkül, bármikor kérheti törlését postai úton vagy e-mail küldése útján a Mapei Kft. 2040 Budaörs, Sport utca 2. postai címen vagy a marketing@mapei.hu e-mail címen.

11. Egyéb feltételek: a Szervező a nem valós adatokat megadó Résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból. Az adatokat a Részvételi szabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező bármikor megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Résztvevő bármely okból nem felel meg a Részvételi szabályzat feltételeinek, úgy az érintett Résztvevőt a Játékból kizárhatja.

Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely Résztvevő részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, tömegesen generált e-mail címek létrehozását, illetve a Játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a Résztvevőt azonnali hatállyal kizárja a Játékból.

Szervező a Játékkal kapcsolatos bármilyen változtatásnak a jogát fenntartja. Szervező fenntartja a jogot a Játék törlésére vagy felfüggesztésére, az ajándékok részben vagy egészben történő megtagadására, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a szabályok megszegésének gyanúja merül fel. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a Játék feltételeit a vásárlók tájékoztatása mellett megváltoztassa.

Budaörs

2021.12.03.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés